OKRA Grote Heide viert kerst

GROTE HEIDE – Vanaf 11.30 uur kwamen de eerste leden binnen om samen met elkaar kerst te vieren. Na een welkomstwoord en een korte bezinning rond het thema licht, kon er lekker gesmuld worden van de heerlijke maaltijd. Ondertussen zorgde Harry voor rustige muziek bij het eten. Tussen de gangen door speelde Harry meezingers, waar de leden van genoten. Er was voldoende ruimte om met elkaar een babbel te houden. De 90-jarigen, 80-jarigen en 25 jaar lidmaatschap werden in de bloemetjes gezet. Om af te sluiten was er de traditionele tombola met mooie prijzen. Daarna werden de dansbenen losgegooid. Het was een geslaagd samenzijn. De leden kregen een kleine attentie mee naar huis samen met het jaarprogramma, zodat ze reeds kunnen uitkijken naar de volgende activiteit.