Only Lady’s

BUDEL – Durf jij nog alleen op straat? Heb je weer last van die pestkop? Voel je je alleen? Denk je dat je niet zo sterk bent?
Heel veel (jonge) vrouwen komen dit tegen. Ook Anja Vercoelen is dit overkomen en heeft hiermee veel geworsteld in haar jongere jaren. Ze is daarmee gestart met kyokushin karate o.l.v. Shihan Gerard van Kessel in Budel en is na vele jaren hard werken aan haar zelf en aan kyokushin karate geslaagd voor haar zwarte band. Voor Anja hield het hier niet op, ze besloot om door te gaan tot Rijkserkend karate lerares en vervolgens is ze gediplomeerd zelfverdedigings-instructrice geworden.
Ze heeft nu 2 seizoenen zelfverdedigingscursussen gegeven en is blij om te zien dat (jonge) vrouwen in korte periode van minder zelfverzekerd naar krachtigere (jonge) vrouwen zijn geworden. Ze ondervinden wie ze zijn, wat ze eigenlijk allemaal wel kunnen, wat hun stem en houding brengt. Met simpele technieken en belevenissen kom je tot inzicht dat je dapperder bent dan je gelooft, sterker bent dan je lijkt en slimmer dan je meent.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het 3e seizoen, deze start op zaterdag 6 januari. Je kunt je voor de “Only Lady’s” zelfverdedigingscursus nog inschrijven tot eind december. Instromen is niet mogelijk.
Kijk voor meer informatie en inschrijving: www.kyokusyinyang.nl/events/OnlyLady’s

Foto groepsfoto seizoen 2.