SACN Recreanten Clubkampioenschap

PELT – Op 12 december werd een clubkampioenschap voor recreanten georganiseerd door Sporting Atletiek Club Neerpelt (SACN).  Achttien lopers liepen mee op een zachte en droge avond!  Dit jaar was een parcours uitgestippeld van 6,9 km (3 rondjes van 2,3 km.) Iedereen mocht zijn of haar geschatte eindtijd doorgeven. Daarna moesten de horloges worden afgegeven. Iets na 19 uur mocht iedereen samen vertrekken. De ene loper liep al wat sneller dan de andere maar dat mag uiteraard. Frieda kwam als eerste binnen op 40 seconden van haar geschatte eindtijd, zij zat er al dichtbij…de anderen volgden ook. Sommigen hadden zichzelf duidelijk onderschat, maar op gevoel lopen is ook niet gemakkelijk. Toch lukte het iemand om maar 6 seconden naast de voorspelde eindtijd te lopen. Deze keer was het geen vrouw zoals in de vorige edities maar wel een man! Ronald een dikke proficiat! Je mag je voor een jaar “clubkampioen bij de recreanten” noemen. Hopelijk heb je met je familie nog wat genoten van je flesje “bubbels”…en heeft de glühwein, cake en warme choco iedereen gesmaakt. Voor 2024  wensen ik iedereen een gezond, gelukkig en blessurevrij jaar toe! En dat we samen nog vele leuke looptrainingen mogen doen. SACN.