Teutepeuters zijn er klaar voor

HAMONT-ACHEL – Nu bekend is gemaakt dat Prins Ernie de Urste zal regeren over het Teutepeuters-rijk, decorerend in ‘de orde van de kilometervreter, is het tijd om de carnavalsactiviteiten bekend te maken. De aftrap wordt gegeven met de 57ste ‘Groeuwete Zitting’ in De Posthoorn op zaterdag 13 januari. De voorverkoop start donderdag 4 januari om 19.00 uur in sportcafé De Posthoorn in de Stationsstraat in Hamont. Tijdens deze avond staan er optredens van Andy Marcelissen, Party Toppers, Pierre van Helden, Frans Theunisz, Tanzcorps Colonia Rut Weiss en nog veel meer op het programma. De muzikale aankleding is in handen van Que Mas. De Groeuwete Zitting, op 13 januari vanaf 20.00 uur. Zeker zijn van kaarten? Kom dan naar de start van de voorverkoop op donderdag 4 januari om 19.00 uur naar sportcafé De Posthoorn. 

En ook tijdens carnaval worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de Teutepeuters. Zo is er op vrijdag 9 februari kindercarnaval in de Posthoorn en in de namiddag worden de scholen bezocht door de Teutepeuters. Op zaterdag 10 februari is er de seniorenmiddag, eveneens in de Posthoorn. Op zondag 11 februari is er de machtsoverdracht aan het stadhuis in Hamont. ’s Middags is het tijd voor de carnavalsstoet doorheen de straten van Hamont en ’s avonds is iedereen welkom op het Carnavalsbal in de Posthoorn. 

De Teutepeuters zijn nog op zoek naar vrijwilligers die graag een handje willen meehelpen  tijdens en na de carnavalsstoet. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@teutepeuters.be

Op dinsdag 13 februari wordt het seizoen van de Teutepeuters in stijl afgesloten met de bejaardenzitting in het bejaardenhuis te Hamont en een gezellig afsluitingsbal. 

Meer weten? Kijk dan op www.teutepeuters.be of volg de Teutepeuters op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten!