Aangepaste openingstijden met de feestdagen

Wist je dat HAC Weekblad tijdens de feestdagen andere openingstijden en dagen hanteert? Want ook wij gaan enkele dagen lekker genieten met familie en vrienden. Het kantoor zal op vrijdag 22 december in de namiddag de deuren sluiten voor een gezellige kerstborrel met de collega’s. Op kerstdag, maandag 25 december, en op tweede kerstdag, 26 december, is het kantoor gesloten. Woensdag 27 december zijn we wel van de partij, van 9.00 uur tot 17.00 uur, om de laatste krant van 2023 te maken voor de lezers. Daarna weer even rustig aan, want op donderdag 28 en vrijdag 29 december zijn we gesloten. Maandag 1 januari moeten we ook nog even bekomen van al het feestgedruis, en vanaf dinsdag 2 januari is alles weer zoals vanouds! Kijk ook het plaatje voor een gemakkelijk overzicht! Fijne feestdagen!