De Bok staat weer

BUDEL – De bok staat weer. Tenminste, dat is de bekende uitspraak als daags na de bekendmaking de nieuwe Hoogheid van c.v. Buulder Buk er een bord geplaatst wordt bij hete woonhuis. Waar vroeger de beeltenis van een bok was, is dit nu steeds vaker een fraai en kleurrijk fotodoek. Op het doek staat naast een foto van de Prins en prinses ook een afbeelding van de Buulse Bok. Zondag na het rondbrengen van de Bokkenblaaikes werd er verzameld in de Buulderbosch. De commissie bouw had er weer voor gezorgd dat de materialen er allemaal waren en daarna was het aan Prins Tommy I en Prinses Resy de eer het doek te plaatsen. Iedereen kan nu zien: “Hie wonen de Prins en Prinses van Buul.” Uiteraard werd er nog even nagefeest om het weekend van de bekendmaking op een goede wijze af te sluiten. Ook bij Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia zijn de doeken geplaatst. Hier is dat verzorgd door de Jeugdclubs Budel. Voor nu wensen de beide prinsenparen en de voltallige Buulder Buk iedereen fijne Feestdagen toe en een fantastisch Carnaval om 2024 mee te beginnen. Op www.buulderbuk.nl of via Facebook of Instagram zijn onze activiteiten te volgen. 

Foto Monique Duisters