‘Deze ridder zegt NEE’

MAARHEEZE – Deze kerstvakantie komt Joes met de voorstelling ‘Deze ridder zegt NEE’ naar Maarheeze. Een bijzondere voorstelling geschikt voor het hele gezin. Waar gaat de voorstelling over? Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens “nee” op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.  “Deze ridder zegt NEE” is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland. Het is een grappige, interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De kassa gaat open om 10.30 uur.  

Het is mogelijk om aan de kassa ook al kaartjes te kopen voor een van de volgende voorstellingen:

Zondag 25 februari: Beeldmakerij Laros en de Jong – Paniek in de wolkenfabriek

Zondag 14 april Jeroen Schipper – Hoehaa! 

De voorstelling is op dinsdag 2 januari 2024 om 11.00 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Een kaartje kost 4€ De Smeltkroes ligt aan de Kijkakkers in Maarheeze.

Foto Joes. Fotocredit Kim Roufs