Kerst op Bernard Kempplein

HAMONT-ACHEL – De dagen worden korter en de kerstperiode is in zicht. Voor de leden van de buurtvereniging “de Vier Wieken” aan het Bernard Kempplein was dit een inspiratie om in actie te komen. Het resultaat? Het Bernard Kempplein is nu gehuld in mooie kerstversiering aan de balkons en felverlichte kerstbomen, die van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat stralen. Deze betoverende sfeer geeft de bewoners een warm gevoel en nodigt alle gasten en bezoekers uit om volop te genieten tijdens de feestdagen. Om de kerstperiode extra gezellig te maken heeft de buurtvereniging op vrijdag 22 december een bijeenkomst georganiseerd. Hier kunnen buurtbewoners samen kerst inleiden met smoutebollen, warme chocolademelk en heerlijke glühwein. Dit vindt plaats in en rond de Napoleonsmolen, die met een extra kerstgroet iedereen fijne feestdagen toewenst. Via HAC Weekblad wil de buurtvereniging Emmers Equestrian, boetiek Maro, Aldi, Bel&Bo en Grand Bistro Napoleon bedanken voor hun steun. Buurtvereniging de Vier Wieken wenst u warme en gezellige feestdagen en nodigen u van harte uit om de sfeer te komen proeven op het Bernard Kempplein!