Klikkelstein en Zuiderpoort verlengen contracten met Ledûb Volleybal

BUDEL – Afgelopen week brachten Jos Meusen en Charles Bouwer van de sponsorcommissie Ledûb Volleybal een bezoek aan Eric van Buul in de kinderdagopvang Klikkelstein in Budel. Zijn contract met de volleybalclub was verlopen, echter had hij na overleg met Harm Peeters van de Praxis besloten de samenwerking met Ledûb Volleybal voor de komende drie jaar voort te zetten. Betekent dat hij naast de jaarlijkse bijdrage samen met Praxis voor de kleding van de mini’s zorg zal gaan dragen. Klikkelstein timmert al meer dan 30 jaar aan de weg en is bestemd voor kinderen van nul tot dertien jaar. Het is een vaste en veilige locatie.  Daarnaast verlengde Eric ook het contract van sporthal de Zuiderpoort met Ledûb volleybal voor 3 jaar. In de sporthal spelen de mini’s, jeugd- en competitie teams hun thuiswedstrijden. Diverse clubs maken gebruik van de Zuiderpoort waar ook een zwembad en turnhal aanwezig is. Daarnaast organiseert zij diverse evenementen, denk o.a de Proms dit jaar. Ook voor kleine evenementen is de Zuiderpoort een geschikte locatie. Wij danken Eric voor het verlengen van zijn contracten.

Op de foto Charles Bouwer van Ledûb Volleybal en Eric van Buul van Klikkelstein en de Zuiderpoort. Foto Jos Meusen.