Nieuws Seniorenvereniging Dorplein 

BUDEL-DORPLEIN – Woensdagavond 13 december organiseerde Seniorenvereniging Dorplein de jaarlijkse Kerstviering. De opkomst was geweldig, iedereen had er zin in!

De avond begon met een woord van bezinning door penningmeester Math Kuijpers. Helaas kon de voorzitter vanwege ziekte niet aanwezig zijn. De aanwezigen genoten genoten van een heerlijke broodmaaltijd met als extra een kop soep en een broodje kroket. Gezamenlijk eten is altijd gezellig. Na het eten was er een live optreden van Gerard van Kol. Hij viel erg in de smaak, omdat hij voor elk wat wils kon zingen. De lootjes voor de jaarlijkse loterij werden goed verkocht. Er waren dan ook mooie prijzen te winnen. Dit jaar had Mia veel geluk! 

Seniorenvereniging wenst iedereen hele gezellige feestdagen en een goed, gelukkig, maar vooral gezond 2024. De volgende activiteit is de jaarvergadering op dinsdag 30 januari.

Bent u 55+? Wilt u meer weten over de vereniging en de activiteiten? Of een keer 1 van de activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat:

seniorenverenigingbd@hotmail.com Op donderdagmiddag wordt er in de Schakel gekaart (rikken en Amerikaans Jokeren).  Voor zowel het Amerikaans jokeren als het Rikken zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Zowel bestaande als nieuwe leden. Kom gerust een keer kijken/meedoen. Loop op donderdagmiddag eens binnen bij de Schakel of neem contact op met het secretariaat via bovenstaand emailadres.