Senioren Zittingen Buul

BUDEL – Graag willen we er nogmaals op wijzen dat er aangaande de zittingen in Buul een belangrijke wijziging is opgetreden betreffende de seniorenzitting. De Buulse zittingen werden in het verleden voorafgegaan door een speciale seniorenzitting op de zondag voordat de andere zittingen van start gaan. Let op, dat is dit jaar niet het geval! De matineevoorstelling op zondag 21 januari is niet meer een zitting die uitsluitend en exclusief is voorbehouden aan senioren!. Iedereen die dat wil is van harte welkom en het verdient dan ook echt aanbeveling om vooraf kaarten te kopen voor deze voorstelling! Dat is naast de enige garantie dat je op zondagmiddag 21 januari kunt genieten van een volle Buulse Zitting met 100 % artiesten van eigen bodem ook de enige garantie dat je een mooie zitplaats hebt. De kaarten zijn immers op nummer en plaatsgebonden. Toegang is alleen mogelijk als er vooraf een kaartje gekocht is, of als er nog vrije plaatsen zijn. Dat laatste is verstandiger om in elk geval niet af te wachten. De kaartverkoop voor alle Buulse Zittingen is al van start gegaan. 

De onlineverkoop is dan te bereiken via de website www.buulderbuk.nl. Via de website van de Borgh kunnen ook kaarten voor de Buulse Zittingen gekocht worden. Mocht je minder digitaal zijn en wil je ook heel graag naar de zittingen dan kun je tijdens kantoortijden ook terecht aan de balie in MFC De Borgh. Ook daar zijn de kaarten verkrijgbaar voor de Buulse Zittingen 2024 op Zaterdag 20 januari, zondag 21 januari een Matineevoorstelling, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari.