Bonte avonden en kinderbontemiddag De Roesdonkers

SOERENDONK – Op vrijdag 12 januari en zaterdag 13 januari vinden de Bonte Avonden plaats op de feestlocatie in Den Donck. Beide avonden zullen starten om 20.00uur met wederom een gevarieerd programma. Ook de Kinder Bonte Middag staat weer gepland op zaterdagmiddag 13 januari vanaf 14.00 uur op de feestlocatie in Den Donck. Wil je meedoen? Inschrijven kan nog tot zaterdag 7 januari via info@cvderoesdonkers.nl of neem contact op met Annemarie Somers (0031 6-27330914). De kinderen zullen zingen, playbacken, een dansje of muziek maken, een toneelstukje opvoeren en grapjes vertellen. Gratis toegang tijdens deze middag! 

Wil je dit jaar (weer) naar de Bonte Avond? Kom dan naar de kaartverkoop op zaterdag 6 januari van 12.00 tot 13.00 uur bij Den Donck. De prijs van de kaartjes voor de bonte avond bedraagt € 10,00 per stuk. Ben je op 6 januari tussen 12 en 13 uur verhinderd maar wil je toch naar de Bonte Avond? Wacht dan niet te lang en informeer bij David Morgan naar de beschikbaarheid van kaartjes via 0031 6-51184545 of moggiezurrik@gmail.com Afgelopen jaar waren het zeer geslaagde avonden en een prachtige middag met veel talent. Zorg dat je erbij bent.