Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Word ANWB Automaatje chauffeur!

CRANENDONCK – Inmiddels is ANWB Automaatje zo’n succes dat we op zoek zijn naar meer chauffeurs. Je kunt als chauffeur zelf aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent en of je korte of juiste verre ritten wil rijden. De 18 chauffeurs die dit jaar samen zo’n 1900 ritten hebben gereden zoeken nieuwe collega’s.

Vervoer naar de huisarts of familie
ANWB AutoMaatje kan voor verschillende doeleinden worden ingezet: een bezoek aan de huisarts, de kapper, een familielid of naar een activiteit. Door deze vervoersdienst kan iedere minder mobiele inwoner van A naar B worden gebracht door een vrijwillige chauffeur uit Cranendonck. Maar denk ook aan ritten naar de ziekenhuizen in de regio of een andere zorgverlener. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan. 

Via het telefoonnummer 0495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen minder mobiele inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen €0.35 per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00u tot 12.30u en op maandagmiddag van 13.30u tot 15.30u (de donderdagmiddag komt te vervallen per 26 oktober). We rijden voor mindere mobiele inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. 

Vrijwilligers
Zoals al aangegeven is dit vrijwilligerswerk heel flexibel in te zetten als je iets wil doen voor een ander, maar niet op vaste tijden beschikbaar bent. Je mag ook zelf aangeven hoeveel ritten je wil rijden per week, of juist alleen overdag, alleen in de avond of juist in het weekend bijvoorbeeld. 

Je hebt een leuk contact met degene die je vervoert, deze mensen zijn er oprecht heel blij mee dat jij hen naar een afspraak kunt brengen en ze ook weer netjes thuisbrengt. We kunnen voor alle dagen chauffeurs gebruiken! En op dit moment zoeken we vooral chauffeurs die graag korte ritjes willen rijden, binnen Cranendonck. Jouw inzet is zeer gewenst door onze gebruikers.

Lijkt het jou leuk om mensen van A naar B te vervoeren en hiermee iets te kunnen betekenen voor een ander? Je bent verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht. Interesse? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn voor meer informatie via 0495-592 553 of automaatjecranendonck@cordaadwelzijn.nl. De eerste 10 aanmelders ontvangen een leuke goodiebag!