Sylvesterloop Heeze

REGIO – Afgelopen zondag 17 december hebben 9 leden van Loopgroep Cranendonck deelgenomen aan de Sylvesterloop in Heeze. Deze loop gaat door het Heezerbosch. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 7,5 km of 15 km en gaan vooral over fietspaden. Onder prima omstandigheden van een graad of 8 werden er mooie tijden gelopen. Op de 7,5 km kwam Jeanne Maas als 2e dame over de finish in een tijd van 33:40. Ook Helen de Laat (35:36), André Heesterbeek (37:10), Liesbeth Groenen (37:20) en Henk Snijders (47:30) kozen voor deze afstand. Op de 15 kwamen Michael de Kok (1:14:58), Jeffrey Meurkens (1:11:04), Twan Winters (1:07:06) en Erik de Laat (1:00:25) in actie. Ook zij waren tevreden met hun tijden. En uiteraard werd er na afloop nog even gezellig ‘geëvalueerd’ onder het genot van een drankje. 

Heb jij ook zin om 2 keer per week heerlijk met een groep buiten te trainen. Naast hardlopen met intervallen worden er ook (kracht)oefeningen aangeboden. Sluit vrijblijvend enkele trainingen aan ook al heb je geen of nauwelijks ervaring. Voor meer info kijk op www.loopgroepcranendonck.nl.