De kleuters maken het verschil!

MAARHEEZE – De kinderen van groep 1-2 van OBS Cranendonck hebben de afgelopen dagen veel dorpsbewoners verrast met een kerstgroet. Zij hebben bij alle bewoners van Marishof en huizen in de buurt een kerstkaart in de brievenbus gedaan.

Tijdens het thema ‘Post; ik stuur je een kaart’ hebben de kinderen geleerd en geoefend wat er allemaal komt kijken bij het maken en bezorgen van de post. Deze week ontdekten ze ook dat het ontvangen van een kaart bijdraagt aan een fijn kerstgevoel voor iedereen.

Kerst is het ultieme moment van ‘samen’ zijn. Dit vinden ze bij OBS Cranendonck ook en daarom is het zelfs een kernwaarde van deze school. Door het ‘samen’ te doen en met mensen te delen maken de kinderen voor anderen en voor zichzelf het verschil. Zij wensen iedereen op deze manier fijne dagen!