Jonge kinderen spelen met Muziek Fantastique

BUDEL – In oktober en november kwamen elke dinsdagochtend 10 jonge kinderen vol enthousiasme De Borgh binnen gelopen of gereden voor drie kwartier ‘Spelen met Muziek’. Een cursus vol ontwikkelingsgericht muziekplezier voor kinderen van 1-4 jaar.

Elke week was er quality time voor (groot)ouder en (klein)kind, waarbij er mooie muzikale herinneringen werden gemaakt. De kinderen sloten juf Elja en Polly de Lawaaipapegaai in hun hart en een aantal liedjes bleef ook na de lessen favoriet en werden thuis ook steeds herhaald.

Nieuwe cursusdata
Vanaf 16 januari 2024 start de cursus ‘Spelen met Muziek’ weer op dinsdagochtend in de Borgh in Budel.
Tien lessen met muzikale spelvormen voor jonge kinderen (1-4 jaar), samen met een (groot)ouder/verzorger. De activiteiten passen bij de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd en zijn gericht op het versterken van de ontwikkeling op alle gebieden. Kinderen zitten niet stil, maar kunnen heerlijk actief met muziek bezig zijn. Er is afwisseling in luisteren, zingen, bewegen en spelen met allerlei (muzikaal) materiaal. Samen plezier en mooie herinneringen maken staat voorop, met muziek als basis.
Muzikale ervaring is zeker niet nodig. De lessen worden gegeven door Elja Smeets-Schaaf, gediplomeerd docent Muziek op Schoot®. Met veel enthousiasme en plezier geeft zij de liefde voor muziek door.

Informatie
De cursus ‘Spelen met Muziek’ is bedoeld voor jonge kinderen (1-4 jaar) met een (groot)ouder en bestaat uit 10 lessen van 40-45 minuten voor €90. De cursus start op dinsdag(ochtend) 16 januari in De Borgh. Er is een indeling in verschillende (leeftijds)groepen. De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Op www.muziekfantastique.nl kun je alle informatie vinden en je samen met je (klein)kind inschrijven.