Kerstdiner Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De Senioren Vereniging Budel-Schoot had weer een aantal activiteiten op het programma. Allereerst zijn de senioren uit Budel-Schoot op zondag 10 december naar De Borgh geweest op uitnodiging van het BGK voor een fantastisch Kerstmatinee.

Wat hebben ze genoten van de mooie koren en de soliste. En dan was er op vrijdag 15 december een ouderwets Kerstdiner verzorgd door het fantastische Kookteam van de Dorpsmaaltijd. Samen met alle vrijwilligers was er voor gezorgd dat er een heerlijk 4- gangen kerstdiner op tafel stond. Het hoofdgerecht was in buffetvorm. Ook de “speciale” gast Dennis van Moorsel van de PLUS die was uitgenodigd door het bestuur heeft helpen serveren. Helemaal top!  Eerst werd er geproost met een aperitief en daarna genoten alle aanwezigen van het heerlijke Kerstdiner. Tussen de diverse gangen heeft zangeres Manuela Kiggen voor een mooi optreden gezorgd met mooie liedjes. De sfeervolle versierde zaal was goed gevuld met de senioren. Er waren ongeveer 115 personen te gast. Het was een fantastische middag! Senioren Vereniging Budel-Schoot wil via HAC Weekblad het kookteam, de vrijwilligers en bestuur hartelijk danken. Speciale dank aan Dennis van Moorsel voor de sponsoring.