Kersttentoonstelling in binnenstad van Weert

WEERT – Dit jaar ‘bestaat’ de kerststal 800 jaar. Alle reden voor Weert om het verhaal extra in de schijnwerper te zetten met een kersttentoonstelling in de binnenstad. Museum W presenteert samen met de ondernemers een route langs winkeletalages met daarin originele collectiestukken en foto’s. Deze tentoonstelling is dagelijks te bekijken in de binnenstad van Weert. De speciale Kerst Speurtocht haal je gratis op bij de balie van Museum W.

Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij het museum een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de tentoonstelling en ontdek je 33 (!) geheime letters. Elke deelnemer ontvangt een HEMA-kortingsvoucher voor iets lekkers en maakt kans op het winnen van een museumjaarkaart voor kinderen.

In Museum W kun je deze kerstvakantie lekker creatief meedoen met kunst kijken, kralenrijgen, speuren, knutselen en breien. Er zijn allerlei activiteiten in het museum, maar ook in de binnenstad van Weert. Zo vindt op de Markt het nieuwe theatrale evenement ‘Oh Dennendroom’ plaats, is in het Birgittinessenklooster een grote kerststal te zien en transformeren etalages tot sfeervolle kersttaferelen. Kijk op www.plusvanweert.nl voor alle winterse belevenissen in de binnenstad van Weert. De Kerst Speurtocht is mogelijk gemaakt door Museum W, Stichting Streetwise en BIZ Ondernemers Weert. 

Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij Museum W een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de buitententoonstelling en ontdek je 33 geheime letters. Museum W, Meikoel 2 in Weert, is geopend van dinsdag t/m zondag en tweede kerstdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Gesloten op maandag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.