Meld je aan bij activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief

CRANENDONCK – Aan het begin van het schooljaar hebben alle leerlingen in het basisonderwijs een boekje meegekregen van Sjors Sportief met sport- en cultuuractiviteiten in Cranendonck. Inmiddels zijn er 221 aanmeldingen, dat is hartstikke mooi. Maar er zijn nog steeds activiteiten waarvoor leerlingen zich nog kunnen aanmelden. Dus kijk  eens op www.clubcraan.nl en wellicht zijn er nog activiteiten bijgekomen waar je aan zou willen deelnemen!

Geen boekje ontvangen, maar heb je wel kinderen in de basisschoolleeftijd? Neem dan contact op met onderstaande gegevens en er wordt een boekje bij je bezorgd.

Heb je als vereniging of andere aanbieder nog een nieuw kennismakingsaanbod voor leerlingen in het basisonderwijs? Dan kun je dat nog altijd aanmelden. Ze staan dan niet meer in dit boekje, maar komen wel op de website. Voor meer informatie neem contact op met Carrie van Hoef, Cordaad Welzijn, via carrievanhoef@cordaadwelzijn of 06-10208470.

Foto plaatje mannetje