Nieuwe capes Jeugdraad

BUDEL – Het was al enige tijd geleden dat de jeugdclubs Budel lieten weten dat ze voor de jeugdraad van Budel toch eigenlijk wel heel graag nieuwe capes nodig hadden. De tand des tijds en het regelmatige gebruik hadden zijn sporen nagelaten en zodoende was vervanging van de huidige capes geen overbodige luxe. Daarom werd ook door het bestuur van c.v. Buulder Buk het doel van de Rabobank Clubsupport in 2022 al toegewezen aan dit doel. Echter de opbrengst van 2022 alleen was niet toereikend om deze wens ook in daden te kunnen omzetten. Maar na ontvangst van de cheque over de actie van 2023 was er voldoende gespaard om de lichten op groen te zetten. Het was Diny Zentjens die had aangeboden om de capes ook nog eens op een heel prijsvriendelijke wijze te vervaardigen. De zes jongens en zes meisjes die jaarlijks in wisselende samenstellingen met de capes het Jeugdprinsenpaar van c.v. Buulder Buk ondersteunen staan er weer keurig op en kunnen weer jaren vooruit na deze vervanging. Blijf c.v. Buulder Buk volgen op www.buulderbuk.nl of volg ons op Facebook of Instagram. 

Foto Monique Duisters