Nieuwjaarsconcert De Poort van Brabant

MAARHEEZE – Op zaterdagavond 6 januari komen de drie koningen tot leven tijdens het Nieuwjaarsconcert van De Poort van Brabant in Maarheeze. Met gevarieerde muziek van het Groot Orkest, Klein Orkest en koor Port Vocalis zoeken de drie koningen de stal en het licht in Maarheeze wat na veel omwegen hopelijk gaat lukken. Concertwerken maar ook popmuziek vergezellen een verrassende reis door Maarheeze met o.a.  Lady Gaga, Adele, Neil Diamond, Robbie Williams, Mack en Mabel en het verdronken land van Urmond. Dit alles komt langs om onze drie koningen naar het lichtend eindpunt te brengen.  Een podium over de volle breedte van de theaterzaal van de Smeltkroes zorgt dat 120 muzikanten van het koor en de twee orkesten afwisselen, maar ook samen er een beleving van maken waar je bij wil zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.depoortvanbrabant.nl of aan de kassa op de avond zelf. Het concert start om 20.30 uur en de zaal gaat om 20.00 uur open.