Buulse hoogheden hebben de kalender ingevuld 

BUDEL – De steek zit als gegoten bij Prins Tommy I en met de kerstmutsen zat het ook wel goed tijdens de Kerstdagen bij het gezin van den Dungen. Komende dagen wordt allereerst uitgekeken naar de jaarwisseling. Want zodra 2024 begint dan is het ook meteen hèt jaar van het nieuwe Prinsenpaar van c.v. Buulder Buk: Prins Tommy I en Prinses Resy. Zij zeggen niet voor niets: “PROOST” en löt hum smâken! Sâmen gôn willie er unne geweldige Carnaval van mâken!” En dat wensen ze iedereen ook van harte toe. En niet alleen een geweldig Carnaval, maar ook een fantastisch en mooi 2024!. Daar willen ze graag met iedereen op proosten te beginnen bij hun receptie op 13 januari. Iedereen is hier van harte welkom.
Natuurlijk zijn ook de andere data al op de kalender ingevuld. Bij jullie ook al?
De Buulse Zittingen op Zaterdag 20 januari, zondag 21 januari een Matineevoorstelling, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari. De kaartverkoop is al gestart. De miniboerenbrulluft op 27 januari en de Jeugdbontemiddag op zondag 28 januari direct gevolgd deze dag door de receptie van Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia. Op 3 februari is de Boerenbrulluft en op 6 februari krijgen ze de sleutels van het Bokkenriek van de burgemeester. Na het carnavalsontbijt op zaterdag 10 februari volgt de jeugdoptocht en op dinsdag 13 februari trekt de Grote Optocht weer door de straten en wordt er afgesloten met de Bokverbranding. Allemaal activiteiten waar de Prinsenparen van 2024 in Buul veel Bokken en Geiten hopen tegen te komen om samen te proosten op een mooi 2024.

Via de website www.buulderbuk.nl Facebook en Instagram is verder te volgen wat de activiteiten gaan worden de komende maanden tot het aswoensdag is. 

Foto van Prins Tommy I en Prinses Resy met het gezin die iedereen een goed 2024 wensen.