Hippe kerstviering brengt Gastel samen tijdens kerstavond 

GASTEL – Op zondagavond 24 december werd de mooi versierde Cranehoeve, boven verwachting, goed bezocht door vele inwoners van Gastel, zowel jong als oud.

Het kerstverhaal werd uitgebeeld met levende kerstfiguren. Het werd muisstil toen Maria en Jozef in de kerststal kwamen met kindje Jezus van pas enkele weken oud, en op dit moment de jongste inwoner van Gastel. Het koor, gevuld met engeltjes, herders en koningen, zorgde voor mooie liederen tijdens de viering. Ook Evy zong enkele mooie live nummers.

Na de viering werd het kinderzegen project buiten officieel geopend bij de Kapel. Met meer dan 225 bezoekers werd dit de kroon van de avond. Het filmpje van de Kinderzegen is gemaakt voor het behoud van de Kapel. Dit filmpje is vanaf nu dagelijks te bezichtigen.

Met terugloop van bezoekers in de diensten, hopen we met dit project weer mensen naar de Kapel te trekken, ook kunt u iedere dag een kaarsje aansteken in de Kapel.

Aan de achterzijde is ook een bord geplaatst, over de geschiedenis van de Kapel.

Na afloop was het gezellig samen zijn bij de Cranehoeve onder het genot van een warm worstenbroodje met koffie en thee. Aangeboden door Stichting  ‘t Kapelleke.

Stichting ‘t Kapelle wil iedereen bedanken voor alle hulp, groot en klein, die mee hebben geholpen om dit project te doen slagen.