Nieuwjaarsreceptie RoodWit’67/Plus

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen donderdag 21 december heeft RoodWit’67/Plus zijn laatste activiteit gehad voor het kerstreces. De jaarlijkse snerttraining werd gehouden met na afloop gratis snert.  Van nu tot zondag 7 januari is het winterstop en zal er niet worden getraind of gevoetbald. Op zondag 7 januari zal onze nieuwjaarsreceptie worden gehouden, we maken dan ook gebruik van het moment om iedereen daarvoor uit te nodigen die RoodWit’67/Plus een warm hart toedraagt. De nieuwjaarsreceptie begint om 14.00 uur en onze voorzitter Mat Lammers zal hier alle aanwezigen toespreken met een kleine terugblik op het afgelopen jaar. Zoals gewoonlijk worden dan ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook dit jaar zijn dat er weer verschillende.

Jac Geven, 60 jaar lid en 25 jaar scheidsrechter
Henri van der Kruijs, 40 jaar
Tjeu Hendriks, 40 jaar
Els Hendriks, 40 jaar
Jeroen Blokx, 25 jaar
Anton van Kessel, 25 jaar
Willie van Adelberg, 25 jaar

Voor al deze Rood-Witters is het natuurlijk mooi als velen van jullie hen komen feliciteren met deze mijlpalen. Dus voor nu allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar en allemaal tot 7 januari.