Sporting Pelt J16 in actie

PELT – De handbalteams van de J16 (J161 en J16-2) kwamen afgelopen weekend in actie. De J16 – 1 werkte op 23 december de uitgestelde wedstrijd tegen Sint-Truiden af. Sporting begon de wedstrijd goed. Met een stevige verdediging en goede aanvallen wisten ze een resultaat van 27-22 te bereiken. Na de wedstrijd zijn ze direct vertrokken naar Düsseldorf om een profwedstrijd van Bergischer tegen Wetzlar te bekijken. Het was een mooie wedstrijd en een leuke eindactiviteit van dit jaar die ze afsloten bij McDonald’s  

De 16-2 speelde een vriendschappelijke match tegen Bocholt. Met het examenlood in de benen begonnen ze aan onze match. Dit resulteerde in een doelpuntarme eerste helft. Dat resulteerde in 5-9 in het voordeel van Bocholt. Nick en Tanguy hebben de spelers tijdens de rust opgepept waarna ze de 2e helft sterker voor de dag kwamen. Hierdoor kwamen ze omstreeks minuut 12 van de tweede helft op voorsprong. Helaas heeft Spoirting Pelt deze voorsprong niet kunnen vasthouden.  Eindresultaat 19-20 voor Bocholt.