Veldsink van Hunsel & Govers verlengt contract met Ledûb Volleybal

BUDEL – Zoals vele bedrijven heeft ook Veldsink Van Hunsel & Govers hun driejarig contract met Ledûb Volleybal verlengd. De heren Gert Hegge en Piet Govers gaven duidelijk aan

dat zij juist de plaatselijke verenigingen willen en blijven ondersteunen. En zij doen dit met de volleybalvereniging al meer dan 15 jaar. Velsink van Hunsel & Govers zijn adviseurs op financieel gebied. Met hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken kan men bij hen terecht. En binnenlopen is geen probleem, ze staan altijd voor iedereen klaar.

Dat geldt ook voor het bankieren. Zij hebben in hun vestiging in Budel ook de Regio Bank  onderbracht. Een bank die zich onderscheidt van andere banken door met name het persoonlijk advies dat men van de dames op kantoor ontvangt. Ook daar kunt u op ieder moment binnenlopen en uw vraag stellen aan de medewerkster. Ledûb Volleybal dankt Veldsink van Hunsel & Govers voor het verlengen van het contract en wenst hen een succesvol 2024 toe!.

Op de foto Gert Hegge en Piet Govers. Foto Jos Meusen