Winterspeelstad: 1000 M² Speelplezier

HAMONT-ACHEL – Zin in een namiddagje spelen? Op zondag 7 januari 2024 organiseert het Huis van het Kind Winterspeelstad. De Posthoorn wordt voor enkele uren omgetoverd tot één grote speelzaal. Plezier en vertier verzekerd! Jij bent er toch ook bij? 

Met Winterspeelstad zet stad Hamont-Achel het nieuwe jaar al spelend in. Verschillende springkastelen, een standje voor glittertattoos, een peuterhoek en XL-spelen… Er is voor ieder kind wat wils. Ook aan de ouders en familieleden wordt gedacht. Zo kan je aan de bar een lekker drankje of een heerlijke versnapering kopen. 

Winterspeelstad gaat door op zondag 7 januari in De Posthoorn van 13.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen vanaf 2 jaar betaal je 2 euro. Volwassenen en kinderen onder 2 jaar mogen gratis binnen.