Jeugdprinsenbal CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Op vrijdag 5 januari trappen de Roesdonkers carnaval af met het presenteren van het nieuwe Jeugdprinsenpaar. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Als eerste wordt afscheid genomen van Jeugdprins Flinn, Jeugdprinses Tara en Jeugdvorst Saar. Wat een geweldig carnaval hebben ze er van gemaakt. Van elke activiteit werd een top feest gemaakt! Ze gaan de scepter overdragen aan wederom een geweldig Jeugdprinsenpaar. Er zal een Kwis met ballen voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 plaatsvinden. De spanning in de feestzaal zal gaan stijgen. De winnaars van groep 5, 6 en 7 krijgen de taak om het nieuwe Jeugdprinsenpaar bekend te maken. Tijdens deze avond zal ook het miniboerenbruidspaar bekend worden gemaakt. Wanneer de nieuwe hoogheden bekend zijn wordt er met zijn allen nog een knalfeest van gemaakt! Ook zo benieuwd wie het gaat worden? Zorg dat je erbij bent op 5 januari!