Prinsenbal CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Nadat de Roesdonkers er op vrijdag al een knalfeest, met het nieuwe Jeugdprinsenpaar, op hebben zitten is het zaterdag 6 januari tijd om het nieuwe Prinsenpaar bekend te maken. 

Allereerst wordt afscheid genomen van Prins Alexander en Prinses Inge. Na 2 geweldige jaren, met een aantal activiteiten zelfs dubbel, kijken ze terug op alle carnavalsfeestjes die ze hebben mogen beleven! Uiteraard een afsluitende polonaise en nog eenmaal het woord en dan zit het er toch echt op.  Daarna snel over naar de bekendmaking. Wie zal het zijn? Hoe worden ze bekend gemaakt? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden op het Prinsenbal 2024. Bij dezen nodigen de Roesdonkers dan ook iedereen uit om op zaterdag 6 januari 2024, om 20.00 uur naar het Prinsenbal te komen. Het Prinsenbal vindt plaats in de feestzaal in Den Donck. Later op de avond wordt ook het Boerenbruidspaar bekend gemaakt! 

Wil je een gokje wagen wie het nieuwe Prinsenpaar zal worden? Mail je antwoord dan uiterlijk vrijdag 5 januari naar info@cvderoesdonkers.nl Onder de juiste inzendingen wordt een kratje bier verloot. Na de bekendmaking maken we er met alle kersverse hoogheden nog een geweldig feest van om Carnaval 2024 te laten beginnen!