Circusgezelschap Kadavresky in CC Palethe 

PELT – Op zaterdag 13 januari om 19.00 uur staat er een spektakel op het programma bij CC Palethe in Pelt. Circusgezelschap Kadavresky brengt er namelijk de voorstelling ‘Les Madeleines de Poulpe’. 

Acrobaten op ski’s, een werklied en een blauwe stretch lycra outfit. Deze vijf vrolijke artiesten dompelen je onder in een visuele en dynamische show. ‘Les Madeleines de Poulpe’ is een multidisciplinaire voorstelling beïnvloed door straattheater en hedendaags circus. Op komische wijze gebruiken de artiesten de codes van cabaret, burlesque show, charivari en traditioneel circus om ze uiteindelijk te herontdekken en te restylen.

Laat je verbazen en kom naar de voorstelling in CC Palethe! Meer info en tickets via www.palethe.be
CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Pelt. 

Foto A. Veldman