Outlet-zaterdag in Budel 

BUDEL – De periode van outlet en sale is van start gegaan. Tal van ondernemers in het centrum van Budel zetten op zaterdag 6 januari hun beste koopjes in de kijker. De deelnemende winkels zijn o.a.: dé Mannen van Buul, Verspaandonk Mode voor Haar, Bruna, Shoeby, Slaapcenter Verweijen, MC Company, Martinique Lingerie, 2LOU, Queens, Etos Verheij en Intertoys. Kom koopjesjagen en scoor de mooiste spullen aan de beste prijzen! Voor, tijdens of na het shoppen kan er natuurlijk genoten worden van een hapje en/of een drankje bij de lokale horeca. Bovendien is er in Budel volop gratis parking zoals bijvoorbeeld bij De Borgh, De Vang of bij het gemeentehuis. 

De Outlet-zaterdag is een organisatie van Centrum Management Budel. Gedurende het jaar organiseren ze regelmatig leuke activiteiten en koopdagen. Tijdens de Outlet-zaterdag zullen verschillende ondernemers de beste aanbiedingen en koopjes niet enkel in de winkel presenteren, maar ook met een kraampje of tent voor de winkel. Veel winkels zijn deze dag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur, maar per branche of winkel kunnen de openingstijden afwijken.