Verrassingen op Buulse Zittingen

De commissie zittingen van cv Buulder Buk heeft de voorbije maanden niet stil gezeten. Maar zij niet alleen. Ook alle deelnemers hebben er hard aan getrokken en zijn nu allemaal druk met de repetities voor de Buulse Zittingen 2024. Er zijn verrassende optredens van nieuwe deelnemers zoals Vrullie op traellel. Maar ook de al bekendere deelnemers zullen blijven verrassen. Zoer en Brus hebben de extra kilo’s van het vorige jaar achter zich gelaten en zijn er ook van overtuigd dat ze samen met de overige deelnemers geweldige avonden gaan maken voor de bezoekers. Fans van Hofkapel De Blaosbuk moeten ook zeker zorgen dat ze van de partij zijn. Want als zij alle artiesten, tonpraters, cabaret, dans en muziek hebben begeleidt op en van het podium af beloven zij een spetterende muzikale slotact zoals nog nooit eerder getoond. Het zal onmogelijk zijn om niet mee te zingen of te blèren bij deze Grand Finale. Ben er snel bij als je ook wilt komen meezingen of meeblèren want de plattegronden van de zittingskaarten kleuren al aardig rood op de reserveringssite die te vinden is via www.buulderbuk.nl. Op Zaterdag 20 januari, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar. Voor de matineevoorstelling op zondag 21 januari zijn nog wel ruim plaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn op stoel beschikbaar. Plaatsen die in de voorverkoop niet verkocht worden mogen uiteraard op de dag zelf nog bezet gaan worden. Kaarten hiervoor zullen bij de entree verkocht worden. Er moet zal dan wel aangesloten worden achter de reeds eerder verkochte toegangsbewijzen. Geen internet en toch zin om erbij te zijn loop dan tijdens kantoortijden binnen bij MFC De Borgh. Ook daar zijn kaarten voor de Buulse Zittingen 2024 te verkrijgen. 

De Bloasbuk hebben dit jaar een verrassing in petto bij Buulse Zittingen. De foto is van Monique Duisters.