Installatie Gastelse hoogheden C.V. de Pintewippers

GASTEL – Het mag nog net; een gelukkig en gezond 2024! Traditiegetrouw installeert C.V. de Pintewippers haar hoogheden het eerste weekend van het nieuwe jaar.  Op zaterdag 6 januari zal de grote Prins(es) onthuld gaan worden. Uit ervaring weten de Pintewippers dat deze onthulling altijd op zeer creatieve wijze zal geschieden.
Hoe ze de hoogheid gaan presenteren blijft nog even geheim, maar ze kunnen u verzekeren dat het recht zal zegevieren.  Aanvang van deze avond is 20.00 uur en zal plaatsvinden in De Schaapskooi te Gastel. 

Nadat de carnavalsvereniging de grote Prins(es) heeft geïnstalleerd gaan ze op zondag 7 januari het Jeugdprinsenpaar installeren. Voorafgaand aan deze installatie zal het Jeugdprinsenpaar 2023 ons nog één keer voorgaan in de polonaise en vervolgens bedankt worden voor de voortreffelijke wijze waarop zij invulling hebben gegeven aan het afgelopen carnavalsseizoen. 

De verkiezing van het nieuwe Jeugdprinsenpaar zal ook dit jaar voor veel spektakel zorgen.
Middels een mysterieus spel gaan de kandidaten op zoek naar de sleutel die uiteindelijk zal leiden tot de scepter en kroontje van de prinses.

Het Kinderbal zal om 14.00 uur aanvangen en eveneens plaatsvinden in De Schaapskooi.

Voor beide feestelijkheden nodigen de Pintewippers u graag uit zodat er geproost kan worden op het nieuwe jaar en uiteraard op de nieuwe Gastelse hoogheden!

Oh ja, het Gastelse boerenbruidspaar 2024, Hans van Ton van Sjef van de Laar en Boerin Helen van Harrie van Frans Claes, zijn inmiddels in de onechte ondertrouw verbonden. Zaterdag 20 januari zal het onecht huwelijk voltrokken worden. Alaaf en tot ziens bij C.V. de Pintewippers.