Laatste weken ondertrouw Boerenbruidspaar Buul

Op 11 november werden ze ons voorgesteld en ging het boerenbruidspaar van Buul in ondertrouw. Boer Seb Damen en Boerin Robin Lammers. Zij hebben zelf inmiddels ook getuige kunnen zijn van de onthulling van het Prinsenpaar dat deze Boerenbrulluft samen met hen komt vieren. En hopelijk zij niet alleen, maar hebben veel Bokken en Geiten zaterdag 3 februari ook al in hun agenda gereserveerd om getuige te zijn van deze Brulluft die dan om 18.00 uur gaat beginnen in d’n Os. Komende weken maken we nog wat nader kennis met dit tweetal dat als Boerenbruidspaar voor c.v. Buulder Buk wil aantreden. Te beginnen bij Boer Seb Daomen. Hij is 23 jaar en de zoon van Quinten Daomen en Yvonne Daomen-van de Akker. Hij is al enige tijd samen met Evi Looijmans. Mensen kunnen Seb kennen van het werk bij de Plus waar hij 8 jaar heeft gewerkt tot begin oktober in het alweer vorige jaar. 

In zijn vrije tijd voetbalt hij in de selectie van SV Buul, doet aan fitness graag dingen met zijn vrienden. Voor er vragen over komen, dan heeft hij het over zowel zelf voetballen als voetbal kijken, Formule 1 kijken en uiteraard lekker stappen. In zijn jeugd heeft hij meegedaan met een carnavalsgroep genaamd cv De Deurzetters, daarna van 2015 tót de corona met zijn eigen clubke cv Gek Genoeg, Hierbij werden in de optochten meegelopen.

Voor de Boerenbrulluft heeft hij een paar mooi mensen om zich heen verzameld. Als ozze pap heeft hij Daan Kooken, een van de oudere spelers in de selectie van SV Buul. Als Os mam is Kitty Klingen, zijn eigen tante, die wel van ‘n feestje houdt. Bij een Boerenbrulluft horen ook nog wat personen die zullen optreden als de getuûgen. Daarvoor heeft hij een paar goede vrienden gevonden waarmee hij altijd samen in de selectie heeft gespeeld. Als eerste Rein Vos, ‘n maatje vanaf de kleuterschool. Deze creatieveling weet wel wat van ‘n feestje te maken as DJ. Dan hebben we nog Wesley Schenkels. Samen met hem heeft Boer Seb in de verdediging gestaan van ‘t tweede van SV Buul. Voor het geval je raar opkijkt als ze hem een andere naam geven, Boer Seb zegt ervan: “Ozze Adt wet wel wa dreenken is en óch sâmen mej hum kunnen willie er altiêd ‘n moi festje van mâken.” Nou en dat feestje moeten jullie samen mee komen maken dus op zaterdag 3 februari.

Meer informatie via www.buulderbuk.nl

Foto’s van Boer Seb en Boerin Robin met hun clubke zijn gemaakt door Michel Achten.