Paasvuur Budel wordt Paasfeest

BUDEL – Jeugdclubs Budel organiseerde 6 jaar lang het Paasvuur in Budel voor jong en oud uit Cranendonck en omgeving. Wat begon als een klein evenement en een bescheiden vuurhoop, groeide al snel uit naar een echt dorpsfeest met een steeds groter vuur.

De laatste jaren heeft de organisatie steeds vaker voor grote uitdagingen gestaan; coronamaatregelen, vergunningen, verzekeringen én het stikstofbeleid. ‘’Het vuur vinden we mooi, maar het bij elkaar brengen van de mensen vinden we nóg mooier.’’ zoals ze zelf zeggen. 

Daarom is er besloten om in 2024 onder het nieuwe concept ‘Paasfeest’ verder te gaan. Het evenement blijft hetzelfde, het vuur zal helaas verdwijnen. Dit betekent dus ook dat Jeugdclubs Budel dit jaar geen kerstbomen ophaalt in de gemeente. 

Wat kun je als bezoeker dit jaar wél verwachten? Een avond die al vroeg begint voor de allerjongsten met live entertainment, spellen, de Paashaas en nog veel meer. Er wordt weer flink uitgepakt met een grote vuurwerkshow en daarna gaat het feest los in de feesttent met een ‘kneitergoede’ band, drankjes en een hoop gezelligheid. 

Binnenkort wordt het gehele programma bekend, maar schrijf zaterdag 30 maart 2024 alvast met stift in je agenda.