Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft: “Voor week 1 weer een duo, ze mogen apart worden geadopteerd, maar het liefst zien we ze samen verhuizen. 

Google is nog wat bang. Hij vindt het allemaal erg spannend. Als je bij hem zit en tegen hem praat, zingt en met je ogen knippert, dan ontspant hij. 
Wanneer hij zijn hokgenootje Yahoo ziet smullen van iets lekkers, vindt hij dat wel erg interessant. Wanneer hij uiteindelijk wat aaitjes toelaat, vindt hij het wel heel fijn.  

Google zal nog wat tijd, geduld en liefde nodig hebben om zich verder te ontwikkelen als gezellige knuffelkater, maar het goede karakter is in elk geval in de basis al ruim aanwezig. 

Yahoo is een klein zwart-wit poesje van 3 maanden oud. Dit schattige meisje werd bij ons binnengebracht met een waterig oogje. Helaas is het traanbuisje van haar rechter oogje te lang verstopt geweest en daarom dichtgegroeid. Ze zal daarom altijd een traanoogje houden, maar heeft hier gelukkig geen last van.  

Yahoo heeft een lief karakter. Ze lijkt in eerste instantie wat bang, maar zodra ze geknuffeld wordt, is ze helemaal om. Ze vindt die aandacht heerlijk! Wanneer je Yahoo wat tijd geeft om te ontdooien, komt ze vanzelf wel los. Ze is nog jong. Met een lekker hapje is ze goed te lokken en telkens als ze geaaid wordt, merkt ze weer hoe lekker dat is.” 

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147