Start 2024 goed! Begin weer te sporten bij Zurrik Sportief

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast Den Donck te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt deze vereniging dat sporten met gezellig samenzijn voor iedereen toegankelijk is. Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, badminton, sport & spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij drie gratis proeflessen! Wij lichten er vandaag een sport extra uit. 

Burn met steps: Houd je van lekker sporten op vlotte muziek in een groepsles? Dan is ‘Burn met steps’ echt iets voor jou. ‘Burn met steps’ is een uitdagende en gevarieerde  manier van sporten met als doelstelling: coördinatie- en conditieverbetering, maar ook spierversterking, gewichtsverlies en sociale contacten. Je volgt de steps die de trainer stap voor stap voordoet en vaak herhaalt, zodat iedereen mee kan doen, gevorderden én beginners.  Door gebruik te maken van andere materialen kun je zelf de zwaarte van de oefeningen bepalen. Deze steps-lessen worden op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur gegeven.  Voor vragen, mail of bel Mieke van Vucht: mieke.s.telefoon@gmail.com; 0031 6 50525959. 

Voor meer informatie over alle andere sportmogelijkheden neem contact op met: 

Stef Verhoeven: stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits: inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.