Bonte avond en Kinder Bonte Middag CV de Roesdonkers

SOERENDONK – De bonte avonden staan voor de deur! Dit mag je niet missen. Wederom in de prachtige nieuwe feestzaal in Den Donck! Een vol programma met bekende en nieuwe artiesten, presentatie duo, zang, dans, tonpraters en verrassingsacts. Tijdens de Kinder Bonte Middag op zaterdag zal presentator Boet Nagel samen met de Swies Niels v.d. Putten de deelnemende kinderen gaan begeleiden onder het toeziende oog van het Jeugdprinsenpaar en de Jeugdraad van Elf. De kinderen zullen zingen, dansen, grappen vertellen en nog veel meer! Toegang is gratis.  

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch weekend van te maken op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari. De Bonte avonden starten om 20.00 uur en de Kinder Bonte Middag om 14.00 uur in de feestzaal van Den Donck. Koop je kaarten bij David Morgan (Molenheide 6, Soerendonk, tel. 0031 6 51184545). Zorg dat je geen spijt krijgt dat je er niet bij was!