Het Mühlfeld Trio brengt klassieke muziek in De Hofnar

VALKENSWAARD –  Op 21 januari heeft Bram de Vree voor het tweede deel van de serie ‘Bram Invites’  het Mühlfeld Trio (klarinet-cello-piano) uitgenodigd; 3 gepassioneerde musici uit Spanje en Italië. Bram kent deze musici als uitstekende masterstudenten van Conservatorium Maastricht, altijd open voor uitdagingen, in voor avontuur, ervaren in het serieuze klassieke werk én in uitstapjes naar andere stijlen. Dit heeft ze al een mooie carrière gebracht inclusief prijzen in binnen- en buitenland.

Een meerdelige muziekserie
Bram de Vree is geboren en getogen in Valkenswaard. Na zijn eerste muzikale stappen hier gezet te hebben, studeerde hij o.a. aan de conservatoria van Maastricht, Oslo en Parijs. Als solist en met zijn Mosa Trio won hij veel prijzen op internationale competities. 

Het eerste deel, waarin Bram de Vree zelf speelde, was een groot succes! Voor de andere drie voorstellingen nodigt Bram solisten en ensembles uit die op topniveau spelen. Het worden aantrekkelijke voorstellingen, ook voor mensen (oud én jong) die nog niet vaak van klassieke muziek geproefd hebben, onder het motto: Everybody loves classical music, they just don’t know about it yet!

Info & kaarten
Kijk voor meer informatie op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.