Seniorenvereniging Maarheeze begint het nieuwe jaar goed

MAARHEEZE – Op de eerste plaats wil Seniorenvereniging Maarheeze de leden en alle lezers en medewerkers van de HAC een gezond en gelukkig 2024 toewensen. Dat het nieuwe jaar iedereen mag brengen waarnaar verlangd wordt! Het goede voornemen van de Seniorenvereniging is om in 2024 weer te zorgen voor een mooi en gevarieerd programma, vol mogelijkheden om op een plezierige manier aardige mensen te ontmoeten. Ze starten daarmee op 6 januari met een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst in Ons Kwartier vanaf 14.00 uur. Op vrijdagmiddag 12 januari is er een interessante activiteit, want dan brengen ze een bezoek aan de Achelse Kluis. De leden worden daar om 14.30 uur verwacht en krijgen dan een rondleiding met gids door de abdijgebouwen en op het domein van de Achelse Kluis. Aansluitend is er nog een bierproeverij. De deelnemers gaan een leuke en boeiende middag tegemoet, een goed begin van 2024!