Bonte avond KS de Heiknuuters

BUDEL-DORPLEIN – De Heiknuuters organiseren op 2 februari een Bonte Avond, met een programma om je vingers bij af te likken. Dirk Kouwenberg, Rob Bouwman, Iveke van Gerven en Twan van Oers zijn 4 grote namen 

binnen de tonpraterswereld die ook in de Dorpleinse ton zullen staan.  We Mele en de Foute Jongens zullen op hun manier weer zorgen dat er een echt Bonte Avond sfeertje ontstaat. 

En met het duo De Skoepies halen we opnieuw het carnavalesk cabaret naar de tent. Natuurlijk komen ook artiesten van eigen bodem aan bod. Zo kunt u genieten van optredens van dansgroep M&M onder leiding van Mikki Martens, freestyle dance van bijzonder niveau. En voor de 13de keer zullen De Tri Jo’s (Jos en Johan Rademaekers en John Kees) ongetwijfeld volledig uit hun dak gaan. De presentatie is deze avond in handen van Jack van Haperen. De entree bedraagt €15. De voorverkoop gaat door op zondag 21 januari vanaf 10.00 uur in De Schakel te Budel-Dorplein. Vanaf 22 januari kan iedereen terecht bij de familie Meurkens voor kaartjes (St. Eloystraat 14, Budel-Dorplein).