Boerenbal CV De Toeters 2024!

BUDEL-SCHOOT – Op zaterdag 13 januari is het weer tijd voor het altijd gezellige boerenbal in Budel-Schoot. Boer Job Heijmans & Boerin Maud Derks vormen het boerenbruidspaar van dit jaar.  Net zoals afgelopen jaar is het thema van dit jaar “All you need is Boerenliefde”. Het wordt een ouderwets gezellige avond, maar dan gegoten in een modern jasje. Ook nu zal Lars Piron het boerenbruidspaar in de onecht verbinden. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in de Reinder. Vanuit hier vertrekt een stoet om met alle Toeters en Toeterinnekes het boerenbruidspaar thuis op te halen. Om 20.30 uur is de hele stoet weer terug in de Reinder om vervolgens te starten met de bruiloft. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren en gezellig een drankje te komen drinken!