De kickoff Bestuurderscentraal 15 januari gaat niet door

CRANENDONCK – Een bericht van Cordaad Welzijn: Voor wie het niet heeft meegekregen: de gezamenlijke vrijwilligerscentrales van Cordaad Welzijn starten met een online platform dat besturen van vrijwilligersorganisaties kan helpen en waarmee ze hun netwerk kunnen uitbreiden. Het platform is bedoeld om vragen te stellen aan collega-organisaties die wellicht eerder met eenzelfde vraag rondgelopen hebben en inmiddels weten hoe iets moet of in elkaar zit. 

Door diverse omstandigheden moeten we de kickoff van 15 januari aanstaande helaas annuleren. Bestuurderscentraal inmiddels wel live gezet. Dus heb je interesse om je aan te melden? Meld je dan via deze link: https://www.bestuurderscentraal.nl/Beheer/Registraties/2537551.aspx?t=-BestuurdersCentraal-regio-Zuidoost-Brabant

Later dit jaar zullen we, lokaal, aandacht aan dit platform gaan schenken. Daar worden jullie uiteraard weer over geïnformeerd. Maar er kan dus zeker al gebruik gemaakt gaan worden van dit platform. Dus heb je vragen die je aan andere bestuursleden wilt voorleggen? Stel ze ons gerust. Ook wij als coördinatoren kijken mee en er zijn al een aantal bestuurscoaches actief die ook meekijken en op basis van hun kennis zullen reageren. Heb je vragen over het platform of andere vrijwilligerszaken? Neem dan contact op met je lokale coördinator van de vrijwilligerscentrale:

Dank aan degenen die zich hadden aangemeld voor de kickoff. We hopen echt dat dit platform kan bijdragen aan oplossingen voor vragen die jullie hebben of uitdagingen waar jullie mee zitten. Uiteraard mogen jullie ons ook altijd benaderen los van het platform en dan denken we met jullie mee. Als wij denken dat het een passende vraag is voor het platform, zullen we dat dan ook aangeven.