Erik van Looy komt naar Valkenswaard 

VALKENSWAARD –  In Vlaanderen staat Erik van Looy met zijn voorstelling ‘Verslaafd!’ in het theater. Op woensdag 24 januari komt Erik met dit theatercollege naar Valkenswaard. Een voorstelling over zijn leven als filmmaker en de weg die hij bewandelde om te slagen in Hollywood. Er zijn op dit moment weinig Vlamingen populairder in Nederland dan Erik van Looy. 

De presentator van De Slimste Mens ter Wereld in België is dit seizoen te zien in De Slimste Mens in Nederland en dat blijft niet onopgemerkt. Verslaving aan…
‘Verslaafd!’ is de eerste theatershow van Erik van Looy waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt; zijn verslaving aan filmsterren! Met sappige verhalen, mooie anekdotes en geweldige fragmenten: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films en zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren.

Info & kaarten
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.