Prins Tommy I verovert Roesdonk

SOERENDONK – Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Tommy van Houtum is tijdens het Prinsenbal uitgeroepen tot Prins 2024 van CV de Roesdonkers samen met zijn adjudanten Dennis Damen (vriend van Tommy) en Alexander Jansen (Ex-Prins 2023)! 

Met Jeugdprins Teun, Jeugdprinses Joos, en Jeugdvorst Jonas gaan zij deze Carnaval voorop in Roesdonk. Er werd afscheid genomen van Prins Alexander I en Prinses Inge en teruggeblikt op twee fantastische seizoenen. Door middel van een filmpje werd duidelijk wie er voorop zou gaan met Carnaval 2024! Wat een ontlading en enthousiasme straalde er gelijk vanaf!  Vanaf dit moment kon het feest losbarsten met Prins Tommy I en zijn adjudanten Dennis en Alexander.  

Prins Tommy I is 3x 11 jaar, zoon van Peer en Anne-Marie van Houtum. Hij woont in het ’t Hool in Soerendonk. Samen met zijn vader heeft hij een grondverzet- en sloopwerkbedrijf. In de wintermaanden strooit hij het nodige zout over de straten in Roesdonk. Zijn hobby’s zijn voetballen, hij scoort vooral in de derde helft. Daarnaast stapt hij geregeld op de fiets met zijn fietsclubke genaamd: ‘de zoompige zuuém’.  Prins Tommy heeft al een klein beetje kunnen oefenen als Jeugdvorst en heeft de kneepjes van het Prinsenvak van de ouders van zijn adjudant geleerd. Carnaval viert Tommy al van kleins af aan. Meedoen met de optochten met CV de Herrieschuppers, CV Ginne Prul en CV Ketel. Prins Tommy I gaat er samen met zijn adjudanten Dennis en Alexander en natuurlijk met het jeugdprinsenpaar Teun en Joos en jeugdvorst Jonas een geweldige carnaval van maken. Carnaval vieren ze dit jaar onder de leus:  ‘Niet met de graafmachine draaien of zwieren, want wij gaan samen carnaval vieren!’