The Neil Diamond Project in De Borgh 

BUDEL – Zaterdag 13 januari presenteert Theater de Borgh Budel dé Neil Diamond tribute van de lage landen: The Neil Diamond Project. The Neil Diamond Project is een zeer ervaren theaterband met frontman en zanger Georges Lotze die u meeneemt naar de jaren 70 en alle grote hits van Neil Diamond. Met zijn 10-koppige band brengt Georges de mooiste ballads, een prachtig duet en heerlijke, dansbare hits uit de glorietijden van hun grote idool.

In een 2 uur durende show brengen zij o.a. de grote hits zoals: I Am, I Said, You Don’t Bring Me Flowers, Red, Red Wine, Love On The Rocks, Beautiful Noise en natuurlijk Sweet Caroline. De show bevat verrassende elementen en prachtige videobeelden die de muziek ondersteunen en de beleving van het publiek versterken. Georges Lotze behaalde in 2018 als solist de finale van The Voice Of Holland Senior en in 2023 haalde de band de finale van The Tribute – Battle Of The Bands.

The Neil Diamond Project, op zaterdag 13 januari om 20.00 uur. Er zijn nog slechts enkele kaarten via: www.theaterdeborgh.nl