Affiche N-VA Hamont-Achel vernield

HAMONT-ACHEL – Op 2 januari werd vastgesteld dat de affiche van N-VA Hamont-Achel in de Generaal Dempseylaan te Achel met de beste wensen voor zijn inwoners met kwaad opzet werd vernietigd met een reeks scherpe snedes met wat lijkt op een cuttermes.

Gezien de affiche te Achel op nieuwjaardag nog onbeschadigd was, gaat het hier duidelijk niet om oudejaar gerelateerd vandalisme. Op 3 januari werd een klacht tegen onbekenden ingediend bij de politie van de HANO politiezone. N-VA Hamont-Achel beraadt zich of ze zich benadeeld persoon of burgerlijke partij zullen stellen. Of degene die dit gedaan heeft akkoord gaat (met de N-VA standpunten is één zaak. Argumenteren doet men met woorden niet met een cuttermes. Zeker niet als een lokale afdeling die zich voor Hamont-Achel heeft ingezet op een normale manier, zoals de andere lokale politieke partijen, de beste wensen aan haar inwoners wil overmaken. Weet u meer over deze vernieling? Neem dan contact op met de politie van de HANO politiezone.