Installatie Jeugdprinsenpaar C.V. de Pintewippers 2024

GASTEL – Nadat C.V. de Pintewippers afgelopen zaterdag het grote Prinsenpaar hadden uitgeroepen was het hoog tijd om het nieuwe Jeugdprinsenpaar te verkiezen. Voorafgaand aan de installatie werd het Jeugdprinsenpaar van afgelopen carnavalsseizoen gevraagd om nog één keer de polonaise te leiden uiteraard gevolgd door onze nieuwe grote Prins Leon d’n Twedde , Prinses Kim en de Jeugdraad van Elf.  Sam, Roos & Isa nogmaals hartelijk dank voor de voortreffelijke wijze waarop jullie invulling hebben gegeven aan het afgelopen carnavalsseizoen. De verkiezing van het nieuwe Jeugdprinsenpaar vereiste dit jaar enige handigheid van Femke Kennis en Benthe van Lieshout, de kanshebbers voor Jeugdprinses en Jeugdvorst. Nadat de goede sleutel werd binnengehengeld kon de deur geopend worden en de nieuwe Jeugdprins bevrijd worden. Met een brede glimlach presenteerde Mathijs de Greef zich als Jeugdprins van de Pintewippers 2024.

Alvorens we de Jeugdprinses en Jeugdvorst konden presenteren, kon Jeugdprins Mathijs meteen vol aan de bak. Samen met Femke en Benthe moesten er diverse behendigheidsspelletjes gespeeld worden waarmee sleutels en codes te verdienen waren. Uiteindelijk was het de taak van Jeugdprins Mathijs om het denkbeeldige koord door te knippen en Jeugdprinses Benthe en Jeugdvorst Femke  aan het publiek te presenteren. 

Met de leus ‘met Gastel aan de top, lopen wij in de polonaise voorop’ zullen Mathijs, Benthe en Femke het voortouw nemen in vele polonaises.

Jeugdprins Mathijs, Jeugdprinses Benthe en Jeugdvorst Femke, van harte gefeliciteerd!
Samen met de Jeugdraad van Elf,  Prins Leon d’n Twedde, Prinses Kim en vorsten duo  Erik & Nicole gaan we er een schitterend carnavalsseizoen van maken.

Alaaf en graag tot ziens!