Nieuwjaarslunch Zonnebloem Budel

BUDEL-DORPLEIN – Er  waren afgelopen zaterdagmiddag vele tinten grijs te zien in gemeenschapshuis De Schakel in Budel-Dorplein. Zonnebloem, afdeling Budel, had voor de tweede keer deze uitspanning  gekozen voor haar Nieuwjaarsdiner. Door de flinke aanwas van gasten en gastvrouwen was het aantal deelnemers gestegen tot 96. Een flinke taak was hierdoor weggelegd voor de amateurkok Carine die met haar drie secondanten een sterrenwaardig menu had voorbereid. De aankleding, door het bestuur verzorgd, deed hierbij ook nog een flinke duit in het zakje. De sfeer was heel genoeglijk en spontaan wat voor de debutanten heel welkom was.  Ze voelden zich direct thuis, dat bewees een rondje langs de tafels. Een middagje uit is voor deze doelgroep natuurlijk heel fijn en ook belangrijk. Voeg daarbij de bezoeken die de  gastvrouwen regelmatig brengen aan hun gasten en de bestaansgrond van de Zonnebloem is bevestigd. Een spannend en altijd leuk onderdeel is de loterij waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs dit jaar, een enorm pakket ontbijtartikelen, kwam dit jaar wel heel erg goed terecht. De deelnemers kunnen nu weer uitkijken naar de februari-activiteit: kienen.