Nieuwjaarsreceptie RoodWit’67/Plus

BUDEL-DORPLEIN – Op zondag 7 januari hebben we bij RoodWit’67/Plus onze nieuwjaarsreceptie gehouden. Onze voorzitter Mat Lammers stond stil bij een bewogen jaar 2023. Ondanks dat dit officiële deel van de nieuwjaarsreceptie als een verplicht nummertje gezien wordt, was het voor de vele aanwezigen alles behalve dat. Zoals gewoonlijk worden dan ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook dit jaar waren dat er weer verschillende. Jac Geven 60 jaar lid en 25 jaar scheidsrechter, Henri van der Kruijs 40 jaar lid, Tjeu en Els Hendriks 40 jaar lid (helaas afwezig), Jeroen Blokx, Anton van Kessel en Willie van Adelberg allen 25 jaar lid. Nadat deze RoodWitters gefeliciteerd waren door de aanwezige leden was het tijd voor de loterij. De opbrengst daarvan komt weer ten goede aan de herhalingscursus van het gebruik van de AED. Daarna was er volop gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.